Mittatilaustyöt Ompelimo Takit

Pakkaskelien samettitakki

Talven mittatilaustyöt ovat kaikki valmistuneet ja sokerina kuorman päällä on tämä lämmin ja persoonallinen samettitakki. Yksityiskohdat löytyivät oikeastaan kaikki vähän yllättävästikin paikasta kadun toiselta puolelta, liikkeestä joka on toiminut jo 65 vuotta. Muotiliike Elisabeth myy hattuja joka lähtöön, mutta varastosta löytyi tähän projektiin myös ketunkarvaa sekä laadukas vuorikangas. Aina ihana tutustua paikallisiin toimijoihin ja Pirjon apua on tarvittu tämän jälkeen jo useamminkin. Suosittelen, suomalaisen käsityön ystävä hänkin.

Twistiä takkiin tuo sen piilotetut yksityiskohdat, joita yhdessä asiakkaan kanssa pohdittiin. Pehmeääkin pehmeämpi karva jota käytettiin hupun reunalla ja hihansuissa sai pääosan takissa. Vähän enemmän kun tarkastelee, löytyvät taskut joilla on myös muhkea pyöreä muoto sekä pyöreä vintagenappi kauluksessa. Nappi kiinnitetään virkatulla nahkanauhalla, käsityötä kaikki. Yksikään takki, mekko, ei pääse ompelimosta lähtemään ilman vanhaa käsityön makua. Mittatilausvaatteet ovat aina yksilöityjä asiakkaan mukaan, mutta oman jälkeni minäkin niihin jätän

Leppoisaa tiistaista pakkaspäivää!

-Jenny, ompelija ja yrittäjä

Tietoja oliina

Ompelija, vaatesuunnittelija, kierrättäjä, kahden hullun ihanan pojan äiti. Dressmaker, designer, upcycler, mother of two wicked little boys..

0 comments on “Pakkaskelien samettitakki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: