Se oli se yksi pitkä kesä, jolloin vatsa kasvoi toistamiseen ja kädet olivat levottomat. Aloitin ihan hullun projektin, kehto piti saada ja se piti tehdä kokonaan itse. No ehkä alunperin ajattelin Molla Millsin Virkkuri -kirja kädessä, että kyllä tästä rantakassi tulee, mutta kun ideat syntyvät työn valmistuessa, niihin on vain pakko tarttua. Kirjoittelin tästä jo vanhaankin blogiin juttua, silloin 2014 kun kehto oli käytössä ja tuore juttu. Mutta aikojen saatossa tuo kirjoitus on jo ehtinyt hävitä. Yhtä komea se on yhä, nyt käytössä ystävän vauvalla ja musta ansaitsee ehdottomasti uudelleen blogiin noston. Jotenka tässä uudelleen se ainoa käsityöprojekti, jonka työstämiseen olen saanut avomiehenkin osallistumaan. Iso ja työteliäs, mutta niin palkitseva käsityö alusta loppuun!

palohakapojatvinonauha

0 comments on “Kuopuksen kehto

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s