Juhlamekot Mittatilaustyöt Ompelimo

Juhlamekko ja helman juhlaa

Vähän tuntuu siltä kuin tämä mekko juhlisi jo yksinäänkin, hih! Helman eri muodot ja yksityiskohdat olivat niin ihania tehdä. Taisi asiakaskin sen muutamaan otteeseen kuulla, vaikka onhan se hyvä, että siitä omasta työstään tykkää 😉 Tähän mekkoon yhdistyi hauskasti asiakkaan omat ideat ja toiveet sekä ompelijan ideat ja yksityiskohdat. Löydettiin upea Vallilan kangas ompelimon kangaspinoista ja graafiset muodot syntyivät, no sanoisinko vaivattomasti. Asiakas onkin tullut tutuksi aikaisempienkin projektien kautta eikä kaikkea tarvitse enää aloittaa alusta hänen kanssaan. Kyllä se ompelimossakin kannattaa, se kanta-asiakkuus. juhlamekkohelmamittatilausvaatesauma-ja-terenauhaompelimo-ja-vallilaTaisi tulla tästäkin yksi ompelijan lempparitöistä!

-Jenny, onnellinen ompelija

PS. Kun yhdet kaavat tehdään, niin samoilla kaavoilla tehdyt seuraavat vaatteet saa -15%

0 comments on “Juhlamekko ja helman juhlaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: