Ompelijan omat ompelukset Ompelimo Ompeluohjeet

Tonttu teki viiskantahalkion

Tämän vuoden pehmeä paketti valmistui ompelimossa avopuolisolle ja dokumentoitui samalla ompelijallekin muistilapuksi taas seuraavaa kertaa varten. Eli viiskantahalkion ohje tässä, muistiin itselle, mutta toivottavasti tästä on hyötyä muillekin joille pukki ehkä tuo ompelukoneen tai joilla on muuten vaan tarve pienelle joululomarääkille ompelutöiden muodossa 🙂 ei kai, helppohan tuo oli kun vähän muisteli, ensi kerralla taas helpompi 🙂

kaavat-poydalla1. Merkitse kankaaseen kohdistusmerkit. kankaan-leikkuu2. Leikkaa halkio aukikankaan-asettelu3. Ompele takahihan puolelle reunaan kapea päärme ja aseta kaitale toiselle reunalle oikea puoli vasten hihan nurjaa puolta.silitys4. Silitä halkiokaitaleen saumanvarat nurjalle.ompelija5.Tuo kaitale hihan oikealle puolelle.kohdistus6.Katso kohdistus kohdilleen.ommella7.Ompele kaitale kiinni. Voit myös aloittaa poikittaisompeleesta niin kaitale pysyy hyvin paikoillaan.viiskantahalkio8.Valmis viiskantahalkio valmis-kauluspaita8. Kiinnitä vielä rannekkeet, ompele napinlävet sekä napit ja tadaa hihat ovat valmiit. Kauluspaitoihin saa hillittyä vaihtelua kun vaihtaa langan väriä ja leikittelee napeille sekä sisäsaumojen yksityiskohdilla.napit-ja-kaulusIhanaa, rauhalllista ja leppoisaa joulua kaikille. Ompelimo avaa ovensa jälleen 9.1.2017

0 comments on “Tonttu teki viiskantahalkion

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s