Mittatilaustyöt Oliina Ompelimo

Ompelimo kangaskauppana

Varaston kangashyllyt notkuvat kankaiden alla. Vähän kuin mahat jotka ovat sapuskasta pullollaan. Alkuun keräilin kankaita itseäni varten kirppareilta, koska ne olivat niin herkullisia, eikä niitä vain voinut jättää jälkeensä. Sittemmin kankaita on tullut myös lahjoituksina. Vintage kankaita vanhoista ompelimoista tai vanhoja verhoja harrastelijoiden kangasvarastoista. Eikä niitä kaikkia kerkeä koskaan vaatteiksi ommellakaan ja ihan hyvä niin, ne jotka myös keräilevät jotakin tietävät, että se hyvä olo liittyy myös siihen löytämiseen. Ja joskus jos on hiljainen päivä, niistä on ihana alkaa suunnitella jotakin. Tällä hetkellä ompelimossa on työn alla kaksi talvitakkia joihin löytyi kangas ompelimon varastoista ja oivoi mitä ihania materiaaleja niihin löytyikään, samettia ja ruutukuvioista villaa. Elinan perjantaipuuhaksi muodostuikin kuvata varaston kankaita, koska olisihan se ihana ommella niistä just sulle jotakin. Jos silmiisi osuu jokin kangas johon ihastut, ota yhteyttä. Onhan ne kivoja ja kauniita siellä pinoissa, mutta vielä parempaa on kun niistä tehdään jotakin uutta ja yksilöllistä.

villatompelimotkierratetytkankaatkeltainen-kangaspuuvilatpunaiset-kankaatkankaatkangaspino

0 comments on “Ompelimo kangaskauppana

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s