Oliina Ompelimo

Syyskuvaukset

Toisinaan ompelimon arkitöitä puuhastellessa unohtaa miten ihania onkaan käsintehdyt cocktailmekot, pikkujoulumekot ja juhlamekot joita on tullut pikku hiljaa edellisen vuoden aikana valmistettua. Mekot eivät ehkä aina henkariltakaan hyppää esiin, mutta kun ne pukee päälle, on ne vaan nättejä. Ja miten hauskaa niitä olikaan vihdoinkin kuvata, kivassa seurassa, super nättien ystävien kanssa. Loistavat syyskuvaukset kerrassaan!

ompelimo4
cocktailmekot
ompelimo3
cocktailmekko
mekko1
tulppaanimekko
ompelimo7
raitamekko

Kaikki mekot ovat myytävänä Annankadun ompelimossa. Hinnat vaihtelevat mallista riippuen 90-160e välillä. Kaikki mekot on valmistettu kierrätetyistä kankaista, uutta ovat vain vetoketjut, langat ja vuorikankaat.

0 comments on “Syyskuvaukset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s